Trakya Ev Tarhanası Haz.Çorb.Gıda San.Tic.Ltd.Şti. firmamız 1967 yılında Metin Atalay ÇIRPAN tarafından gıda üretim sektöründe ev tarhanası üretmek üzere kurulmuştur. Tüccar bir babanın oğlu olan Metin Atalay ÇIRPAN daha önceki yıllarda baba mesleği olan süt ürünleri imalatı ile uğaşmaktaydı. Bu süreçte çeltik üretimi de iş portföyünde olan Metin Atalay ÇIRPAN, çiftçilik ve süt üretimi ile edindiği tecrübeleri yeni bir iş kurarak buna aktarmıştır. O yılların Cumhuriyet gazetesi’nde yayınlanan bir makale ona ışık tutmuştur.
Doç. Dr. Osman Nuri Koçtürk’ün tarhananın geleneksel besleyici bir ürün olduğuna, böyle zengin içerikli bir gıdanın ülkemizdeki insanların tüketimine sunulmasının gerekliliği konulu yazısına istinaden bunun bir iş sahası olabileceğine inanmış ve bu yönde girişimde bulunmuştur.
Sahasında gıda hijyeni ve standartlara uygun sürdürülebilir kalite standardını ve müşteri memnuniyetini kendine hedef seçmiş olan firmamız, yıllık 3 bin ton tarhana üretimi için teknik ve fiziksel altyapıya sahiptir.
Tarhanamız modern tesislerimizde hiçbir katkı maddesi içermeden, evde annelerimizin yaptığı geleneksel usulde üretilmekte olup, üretilen her parti üründe duygusal, analitik ve mikrobiyolojik analizleri firmamızda bulunan modern laboratuarlarımızda yapılarak piyasaya sunulmaktadır.
Üretimde kullandığımız tüm malzemeler doğaldır, tazeliğimizin ve lezzetimizin sırrı budur.
ÜrünlerimizYıllık 3000 ton üretim kapasitemiz ile bölgenin en büyük tarhana üreticisiyiz. Tabii ki gurur duyuyoruz.
ÜrünlerimizTrakyanın tarhanası özeldir, annelerimizin ürettiği gibi üretiyoruz, içine birazda sevgimizden katıyoruz, tarhana işte böyle yapılır
ÜrünlerimizKonu gıda olunca üretimin her aşamasında hijyen ilk önceliğimizdir. üretilen her parti üründe duygusal, analitik ve mikrobiyolojik analizleri yaparak sizlere ulaştırıyoruz
Ürünlerimiz